Diensten

Flexibiliteit met Zakelijk Glas

Met Zakelijk Glas wordt uw vestiging aangesloten op het betrouwbare glasvezelnetwerk van KPN met de mogelijkheid door te groeien naar een bandbreedte van 1.000 Mbit/s. Als u eenmaal beschikt over Zakelijk Glas, kunnen voortaan alle voor uw organisatie belangrijke diensten geleverd worden over deze ene glasvezelverbinding.

Overige diensten van KPN:

Zakelijk Pinnen en Alarm

Pinnen en alarmering aanvullend op uw Zakelijk Glas biedt u de mogelijkheid uw pinverkeer en alarmering op basis van IP af te handelen.

CyberCenter Services

Met CyberCenter Services van KPN profiteert u van een zeer hoog niveau van veiligheid en beschikbaarheid (tot wel 99,982%) van uw kritische bedrijfsdata, zonder zelf te investeren in een duur CyberCenter.

KPN biedt u een breed pakket aan diensten, zoals Housing, Business Continuity en Application Hosting. Tevens biedt KPN de mogelijkheid om snel en ‘on demand’ gebruik te maken van diverse aanvullende diensten als back-up en/of opslag van uw data en hosting van applicaties en websites. U waarborgt de continuïteit van uw bedrijfsprocessen en de toegang tot uw data op een veilige en flexibele manier.

Werkplekoplossingen

Met MKB Werkplek van KPN beschikt u over een complete ICT-dienst inclusief internetveiligheid, back-up van bestanden, een professioneel Office-pakket (Word, Excel, PowerPoint, etc.) en hulp op afstand voor een vast bedrag per maand.