Wat betekent de uitkomst van de postcodecheck?

  • Zakelijk Glas Bedrijventerrein is beschikbaar: KPN heeft op het bedrijventerrein waar u gevestigd bent proactief glasvezel uitgerold tot in de stoep voor uw locatie waardoor u kunt beschikken over een hoogwaardige 100Mbit/s Access tegen een voor veel ondernemingen interessant eenmalig en maandtarief inclusief Zakelijk Internet tegen een aantrekkelijk eenmalig en maandtarief.
  • Zakelijk Glas Stedelijk is beschikbaar: KPN heeft in het gebied waar u gevestigd bent proactief glasvezel uitgerold waardoor u kunt beschikken over een hoogwaardige 1Gbit/s Access. Bij de Access wordt onderscheid gemaakt in gebiedsclassificatie en afstanden tot het glasvezelnetwerk. De maandtarieven voor de Glasvezel Access vallen oplopend in gebiedsclassificatieprijs in CITY, TOWN of RURAL tarief. De opbouw van de eenmalige kosten voor een Zakelijk Glas Stedelijk Access liggen complexer aangezien er vaak over een aanzienlijke afstand een glasvezelbundel van uw locatie naar het glasvezelnetwerk aangelegd moet worden. Uw business partner of account manager van KPN kan u hier alles over vertellen en heeft toegang tot de nodige informatie om snel een duidelijk tarievenoverzicht te maken.

Op veel Zakelijk Glas Stedelijk Access locaties is Zakelijk Internet verkrijgbaar tegen het meest aantrekkelijke eenmalig en maandtarief. Is er geen Zakelijk Internet beschikbaar, dan kunt u altijd kiezen voor Corporate Internet, de meest hoogwaardige internetdienst van KPN.