Geslaagde vraagbundeling Zakelijk Glas in Eerbeek Soerense Zand.

Begin november is de vraagbundeling op bedrijventerrein Soerense Zand in Eerbeek door KPN samen met ALL IP succesvol afgerond. All IP is business partner van KPN en is in 2011 samen met KPN begonnen met een inventarisatie op het industrieterrein Soerense Zand in Eerbeek naar de behoefte voor glasvezel. Dit naar aanleiding van een toenemende vraag naar bandbreedte bij de ondernemers.

Bedrijven hebben steeds meer behoefte aan bandbreedte om diensten als Internet, telefonie, telewerken en Cloud computing op een snelle, veilige en betaalbare wijze te gebruiken. De gunstige tarieven en het dienstenpakket welke KPN aanbiedt voor glasvezel wordt regelmatig uitgebreid.

De ondernemers die vooraf hebben ingetekend hebben hiermee de verzekering dat zij tegen gunstige tarieven worden aangesloten. Ook voor andere ondernemers op het bedrijventerrein is het mogelijk om alsnog via All IP in te tekenen tegen deze gunstige tarieven. Hiermee profiteren ondernemers vanaf 2013 van internetverbinding met de snelheid van het licht en zijn hiermee klaar voor de toekomst.

Kijk op http://www.galaxygroup.nl/glasvezel/Eerbeek-Zuid voor meer informatie