Live de 1ste aansluiting glasvezel in Veenendaal

Veenendaal, 27 november 2012

SB Groep, businesspartner van KPN, is anderhalf jaar geleden gestart met het zoeken naar de mogelijkheden om glasvezel op de bedrijventerreinen uit te rollen in Veenendaal. Haar doel in 2011 was samen met KPN alle 7 bedrijventerreinen in Veenendaal voorzien van een glasvezelinfrastructuur.

Eerste aansluitingen 2012

Inmiddels zullen de eerste aansluitingen op het glasvezelnetwerk bij ondernemers uit Veenendaal binnen een week van start gaan. De daaropvolgende weken zullen alle ingeschreven ondernemers aangesloten worden met een uitloop naar 2013. Ondernemers in Veenendaal genieten door deze investering van een snelle en toekomstvaste verbinding. Daarbij is de ‘verglazing’ van de terreinen voor Veenendaal als gemeente interessant, aangezien het vestigingsklimaat voor nieuwe ondernemers zal verbeteren.

Bijeenkomst voor ondernemers

Om dit heugelijke feit te vieren organiseren KPN en SB Groep “90 mins of Fiber & Lunch” bij DPD te Veenendaal. Enerzijds om live de eerste aansluiting bij DPD te delen met de ondernemers uit Veenendaal, anderzijds om hen te informeren over de meerwaarde van glasvezel. Met name de meerwaarde van glasvezel in doorgroeimogelijkheden en de veelzijdigheid van toepassingen zullen gepresenteerd worden onder het genot van een lunch. De wethouder EZ van Veenendaal, Marco Verloop, zal tevens bij deze bijeenkomst aanwezig zijn. Deze investering in de basis van vooruitgang ‘glasvezel’, zal een grote bijdrage leveren in zijn doelstelling voor 2013: Veenendaal ICT centrum van Food Valley.

Voor meer informatie kijk op: http://www.sb-groep.nl/automatisering/nieuws.html.