Ondernemers op Statendam in Oosterhout in december over op glasvezel

In oktober 2012 zijn de werkzaamheden gestart voor het realiseren van een glasvezel netwerk op bedrijventerrein Statendam in Oosterhout. De ondernemers die tijdens de vraagbundelingsperiode hebben gekozen voor Zakelijk Glas van KPN worden naar alle waarschijnlijkheid in december 2012 aangesloten. Hiermee kunnen zij dit jaar nog profiteren van alle voordelen die horen bij een hoogwaardige glasvezelverbinding.

Statendam is het laatste bedrijventerrein in Oosterhout (NB) waar een glasvezelnetwerk wordt aangelegd. Eerder zijn de bedrijventerreinen Vijf Eiken, Weststad, Everdenberg, Hoevestein en de Wijsterd al voorzien van een glasvezelnetwerk van KPN.

De vraagbundeling is begin dit jaar succesvol afgerond middels een samenwerking tussen CCO Automatisering, bedrijvenvereniging Statendam en IP Visie (platina business partner van KPN).

Bedrijven die gevestigd zijn op de het bedrijventerrein Statendam en geen contract hebben getekend kunnen zich alsnog aanmelden. Dit kan bij IP Visie; www.ipvisie.com