Speciale presentatie voor bedrijventerrein Middelsluis in Numansdorp

Op 21 november waren Johan Kanters, accountmanager VolkerWessels Telecom Van Dulmen en Bjorn Moonen, Regio Coördinator Zakelijk Glas KPN, te gast bij Van Rennes Elektrotechniek in Klaaswaal. Algemeen directeur, Dhr. Bervoets, heette iedereen als gastheer voor ondernemersvereniging Hoeksche Waard van harte welkom in zijn mooie, luxueuze vergaderruimte.

De avond was georganiseerd door ondernemersvereniging Hoeksche Waard, ofwel OHW. Deze ondernemersvereniging zet zich in voor alle ondernemers in de Hoeksche Waard. Zij organiseren diverse keren per jaar een vergadering over de belangrijke zaken voor de ondernemers. Johan en Bjorn waren uitgenodigd om een presentatie te komen geven over een mogelijk glasvezelnetwerk op bedrijventerrein Middelsluis in Numansdorp.

Hogere vraag naar bandbreedte

Vanuit een ondernemer kwam de vraag naar een hogere bandbreedte op het terrein. Er ligt daar een kopernetwerk en de bandbreedte is voor veel ondernemers niet meer toereikend.

Vanuit daar is VolkerWessels Telecom Van Dulmen in samenwerking met deze ondernemer en OHW een inventarisatie gestart hoe groot de behoefte naar glasvezel is op het terrein. Wanneer er meerdere geïnteresseerde ondernemers zijn kan KPN het glasvezelnetwerk gaan uitrollen.

Collectieve verglazing

Tijdens de presentatie zijn enkele aanwezige Middelsluis ondernemers geïnformeerd over de mogelijkheden van glasvezel en wat dit voor hen betekent. Wanneer zij collectief besluiten om het terrein te laten verglazen, kan KPN dit tegen hele gunstige tarieven aanbieden. Daarnaast profiteren zij dan allemaal van de kortingsactie en krijgen ze een Samsung Galaxy Tab ( klik hier voor meer informatie over deze actie).

Één van de ondernemers, die aanwezig was tijdens de bijeenkomst, was al enthousiast over het verglazen. Hij heeft ook ter plekke het contract met VolkerWessels Telecom Van Dulmen getekend. Hij vertelt na de handtekening: "Hopelijk volgen er meer en kunnen wij 2013 starten met een supersnelle verbinding".

Meer informatie of voor uw bedrijventerrein ook een presentatie?

Wilt u ook hogere bandbreedte op uw bedrijventerrein? Wilt u hier ook uw collega ondernemers enthousiast voor maken?

VolkerWessels Telecom Van Dulmen en KPN kunnen ook voor uw bedrijventerrein een presentatie geven over de wonderen wereld van glasvezeltechniek. Wij beloven een presentatie te geven die van toegevoegde waarde is voor uw bedrijf en bedrijventerrein.

Neem direct contact met ons op via 078-6205700 of mail naar verkoop@dulmen.nl