Privacy statement

Privacy statement

Zakelijkglas.nl verwerkt uw persoonsgegevens in overeenstemming met het Privacy Statement van KPN. In dat Privacy Statement vindt u alle informatie over onder meer de gegevens die worden verwerkt, de doelstellingen van deze verwerking en de mogelijkheden tot inzage en verzet.

Verwerking op deze website

In aanvulling op het Privacy Statement worden specifiek in het kader van deze website gegevens verwerkt, waaronder gegevens dieu op deze website achterlaat en/of uw surf- en klikgedrag op deze website. Deze gegevens worden verwerkt voor de volgende doeleinden:

  • het verwerken van uw bestelling;
  • het verbeteren van de gebruiksvriendelijkheid van de website;
  • commerciĆ«le doeleinden, zoals het kunnen doen van (gepersonaliseerde) aanbiedingen en acties of het verstrekken van informatie of nieuwsbrieven waarvan wij denken dat ze voor u relevant zijn.

Verwerking van gegevens door aanbieders

Bij het plaatsen van een bestelling worden uw persoonsgegevens verwerkt in overeenstemming met het Privacy Statement van de KPN business partner. De algemene voorwaarden en privacy statements zijn te vinden op de website van de KPN business partner. U vindt de voorwaarden en privacy statements ook hier.