Testimonials

Growind is onderdeel van het windpark Eemshaven in Noord-Groningen. De 21 windturbines van Growind BV worden voortdurend gemonitord. Via een glasvezelnetwerk worden gegevens verstuurd met betrekking tot onder meer stroomopbrengst, onderhoud en stilstand. ‘Het is essentieel dat de gegevens actueel en 100% betrouwbaar zijn. Zakelijk Glas, de glasvezelverbinding van KPN, maakt dit mogelijk en is daarom de perfecte optie.’

Lees de testimonial van Growind en Zakelijk Glas

Het is essentieel dat de gegevens actueel en 100% betrouwbaar zijn. Zakelijk Glas, de glasvezelverbinding van KPN, maakt dit mogelijk en is daarom de perfecte optie.

De jachten van het Friese Icon Yachts onderscheiden zich door hun kwaliteit, luxe én door de innovatieve manier waarop ze tot stand komen. Die werkwijze kenmerkt zich door een intensieve en uiterst efficiënte samenwerking met alle betrokken partijen. Even online een tekening bespreken met het ingenieursbureau in Nieuw-Zeeland? Zakelijk Glas, de supersnelle glasvezelverbinding van KPN, maakt het mogelijk.

Lees de testimonial van Icon Yachts en Zakelijk Glas

Even online een tekening bespreken met het ingenieursbureau in Nieuw-Zeeland? Zakelijk Glas, de supersnelle glasvezelverbinding van KPN, maakt het mogelijk.

Reclamebureau De Beer werkt op een innovatieve manier nauw samen met opdrachtgevers wereldwijd via internet. ‘Dankzij onze Fiber to the Office glasvezelverbinding kunnen we de belofte aan onze klanten waarmaken.’

Lees de testimonial van De Beer en FttO

Dankzij onze Fiber to the Office glasvezelverbinding kunnen we de belofte aan onze klanten waarmaken.