Zakelijk Glas van KPN: supersnel internet via glasvezel

Glasvezel met Internet al vanaf €215,00 per maand

Met Zakelijk Glas van KPN heeft u al een glasvezelverbinding vanaf € 150,00 en een Zakelijk Internetabonnement vanaf 65,00 per maand.
Standaard wordt Zakelijk Internet geleverd met:

 • 8 IP-adressen
 • Storingsdesk 24 uur per dag bereikbaar
 • Herstel verbinding binnen 16 kantooruren
 • Upgrade mogelijk naar uitgebreid Service Level
 • Registratie van 1 domeinnaam
 • Primary en Secondary Domain Name Server
 • Nieuwsgroepen

Wat biedt Zakelijk Glas voor uw organisatie?

Zakelijk Glas biedt een toekomstvaste glasvezelaansluiting met een capaciteit tot 1 Gbit/s. Zakelijk Glas is leverbaar met synchrone internetsnelheden van 10, 20, 30 en 50 Mbit/s.
Dat betekent dat u altijd evenveel kunt uploaden als kunt downloaden. Behalve zeer snel is het netwerk ook uiterst betrouwbaar, met een beschikbaarheid van 99,9%.

Waarom glasvezel van KPN

Digitale bereikbaarheid wordt steeds belangrijker voor ondernemers. De komst van nieuwe digitale diensten vraagt steeds meer van uw bedrijfsnetwerk en uw huidige bandbreedtecapaciteit. Door de toenemende digitalisering en hiermee de vraag naar meer bandbreedte kan uw huidige verbinding overbelast raken. Met alle gevolgen van dien. Met Zakelijk Glas van KPN heeft u ruim voldoende capaciteit om alle vrijwel alle beschikbare diensten te combineren op uw netwerk. Nu en in de toekomst.

 • Betrouwbaarheid
 • Hoge beschikbaarheid
  Steeds meer bedrijven, hun leveranciers, klanten en relaties communiceren online. En communicatie tussen vestigingen en aantal thuiswerkers neemt dagelijks toe. Beschikbaarheid van het netwerk is daarom essentieel. KPN garandeert een beschikbaarheid van maar liefst 99,9%. Zeven dagen per week, 24 uur per dag.

  Service Level Agreement
  Voor extra zekerheid op het Zakelijk Internet gedeelte kunt u een uitgebreid Service Level Agreement (SLA) afsluiten. Met de uitgebreide SLA heeft u bijvoorbeeld 7×24 toegang tot de helpdesk en worden storingen 7×24 en binnen 8 klokuren hersteld.

  Veilig netwerk
  Zakelijk Glas van KPN maakt gebruik voor transport van data via Ethernet, een netwerkprotocol voor gebruik binnen lokale netwerken. Dit protocol staat garant voor een veilig glasvezelnetwerk waarbij betrouwbaarheid en kwaliteit op een zeer hoog niveau staat. Daarnaast is het vrijwel onmogelijk om een glasvezelverbinding ‘af te tappen’.

 • Snelheid
 • Supersnel werken met voldoende capaciteit
  De laatste jaren is, bijna onopgemerkt, online werken veel ‘zwaarder’ geworden door toenemend gebruik van onder meer online applicaties, real time video en externe dataopslag. U heeft hierdoor dus meer capaciteit nodig. Ook de eisen aan hoge snelheden zijn toegenomen. Vaak blijkt het bestaande (koper)netwerk niet langer toereikend om aan deze nieuwe eisen te voldoen. Met Zakelijk Glas van KPN heeft u gegarandeerd altijd de benodigde capaciteit en snelheid beschikbaar ongeacht uw specifieke bedrijfstoepassingen.

  Steeds meer toepassingen
  De online mogelijkheden nemen dagelijks toe. Of het nu gaat om een videovergadering vanaf vier locaties, een eigen You Tube-kanaal of een camerabeveiligingssysteem voor een bedrijventerrein of winkelpand. Zakelijk Glas van KPN zorgt ervoor dat iedereen altijd probleemloos supersnel online kan werken en communiceren.

 • Toekomstvast
 • Met Zakelijk Glas van KPN heeft u een digitale infrastructuur waarmee u jaren vooruit kunt. Extra investeren in een nieuwe verbinding is niet meer nodig. Zakelijk Glas biedt een bandbreedte van maximaal 100 Mbit/s. Dit betekent dat in de praktijk de som van de diensten die u afneemt tot maar liefst 100 Mbit/s mogelijk is. Dit is vele malen sneller dan uw huidige koperverbinding.

 • Klaar voor de toekomst
 • Met Zakelijk Glas heeft u een infrastructuur waarmee u klaar bent voor de toekomst. Extra investeren in een nieuwe verbinding is dus niet meer nodig. Zakelijk Glas is leverbaar met synchrone internetsnelheden tot wel 50 Mbit/s.
  Dit is vele malen sneller dan uw huidige koperverbinding.
  Reden te meer om nu al te profiteren door over te stappen op Zakelijk Glas.

Wilt u weten of Zakelijk Glas beschikbaar is op uw bedrijfslocatie? Doe dan de postcodecheck.